Sanctus Oy

 

Sanctus tarkoittaa pyhää. Jumalanpalveluksessa lauletaan Sanctus-hymni Jumalan pyhyyden ylistykseksi.

 

Sanctus Oy on jumalanpalvelusesineistöön erikoistunut yritys, joka palvelee seurakuntia ja niiden työntekijöitä keskeisimpien jumalanpalvelustarvikkeiden toimittajana.

 

Tutustu rajattuun tuotevalikoimaamme, jossa panostamme jumalanpalveluselämän ja kirkollisten toimitusten vaatimaan laatuun. Tuotteiden valmistajat ja toimittajat ovat kukin alansa parhaita. Kevyen ja modernin yritysrakenteen vuoksi kustannustasomme on matala ja hintamme ovat siten kilpailukykyisiä. Laadusta ei tarvitse maksaa turhia sivukuluja.

 

Voit tilata verkkokaupastamme, soittamalla tai lähettämällä sähköpostiviestin.

 

Johtavina periaatteina ovat tuotteiden oikein mitoitettu valikoima ja laatu sekä hankinta- ja toimitusketjujen yksinkertaisuus. Yritys keskittyy olennaisiin tuotteisiin pyrkimättä tarjoamaan kaikkea mahdollista. Organisaatio ja rakenteet pidetään keveinä mikä mahdollistaa kustannussäästöt asiakkaiden eduksi.

 

Tuotteet: seurakunnille ja niiden työntekijöille tarpeelliset jumalanpalveluselämän tarvikkeet: kynttilät, ehtoollisleivät, stolat, kantoliinat, pappien paidat ja kirkonkellot.  Lisäksi valikoimassa on joitakin diakonia-, lapsi- ja nuorisotyössä tarpeellisia tarvikkeita. Valikoima pyritään pitämään optimaalisena. Rajattu valikoima on eräs keino hintatason pitämisessä edullisena. Tuotteiden valmistajat ovat kukin alansa parhaimmistoa.

Kumppaneitamme mm:    Hammond&Harper   VIO     Petit&Fritsen   Il Bambino  Slabbinck  Justa Vamos  Havi   Koninklijke Klokkengieterij Eijsbouts

 

Tausta: Yrityksen perustajalla  teologian ja kauppatieteiden maisteri Timo Lankisella on  pitkä ja monipuolinen kokemus kirkollisen esineistön kehittämisestä, valmistuttamisesta sekä myynnistä koti- ja ulkomaille. Hänellä on laaja kokemus julkisyhteisöjen hankintojen kilpailuttamisesta. Pohjana on jatkuva kiinteä yhteys seurakuntaelämään, usean vuoden toimiminen pappina seurakunnassa ja kirkollisissa luottamustehtävissä. Kauppatieteen opinnoissa ja tutkimuksessa  hän on perehtynyt asiakkuuksiin pohjautuvaan toiminnan ohjaukseen, asiakasimuun, erityisesti voittoa tavoittelemattomassa toimintaympäristössä.  Toiminta useissa yrityksessä toimitus-, liiketoiminta- ja hallintojohtajana on antanut laajan kokemuksen liiketoimintaprosessien ja taloushallinnon kustannustehokkaasta kehittämisestä. Hänellä on kokemusta konsultoinnista, mentoroinnista, kurssittamisesta ja opettamisesta.

Sanctus tuotteet